Griepspuit

Beste

Griep is een besmettelijke ziekte van de luchtwegen. Bij sommigen kan griep ernstige gevolgen hebben en daarom laten zij zich best ieder jaar vaccineren.

De griepprik is sterk aanbevolen voor:

65-plussers, zwangere, hartpatiënten, longziekten: astma , COPD, lever- of nierziekte, spierziekten (MS), diabetes; mensen met verminderde weerstand door ziekte of andere medische behandeling (reuma, Crohn, chemotherapie), al wie in een woonzorgcentrum, psychiatrische instelling en iedereen die onder hetzelfde dak woont van bovengenoemde risicopersonen en gezondheidswerkers.

Vanaf 20 oktober 2020 starten wij met vaccinaties. Maak hiervoor telefonisch een afspraak op één van onze vaccinatiemomenten. Indien je buiten de griepprik nog andere vragen hebt of voorschriften nodig hebt, maakt u best een gewone afspraak.

Met vriendelijke groeten

Artsenpraktijkzuidstraat.