Vanaf 1 maart start Bea in onze praktijk als voedings- en dieetdeskundige

De juiste voeding is een onderdeel van de behandeling van vele aandoeningen. Dat merken de artsen in hun dagdagelijks contacten met de patiënten.

De artsenpraktijk kiest ervoor om hun voedings- en dieetadvies in samenwerking met de diëtiste aan te bieden ter ondersteuning van bv diabetes, obesitas, hyperlipidemie, nierlijders en nog andere aandoeningen. Op die manier kan u extra begeleid worden wat u nog meer gezondheidsvoordeel oplevert.

Wist u dat 1 op 10 personen ooit te maken krijgt met diabetes ? Wist u dat diabetespatiënten een verhoogde kans hebben op hart- en vaataandoeningen, nieraandoeningen, oogaandoeningen ? Wist u dat tijdens de eerste jaren van de diagnose “diabetes” cruciaal zijn om latere verwikkelingen te voorkomen ?

De erkende diëtiste/diabeteseducator-in-opleiding zal u hierin samen met de huisartsen met veel enthousiasme en professionalisme begeleiden.

Voedings- en dieetbegeleiding is vooral maatwerk waarbij u centraal staat en de voeding of het dieet vooral haalbaar dient te blijven binnen uw leefwereld.