WELKOM DOKTER SNIJDERS DANIELLE

Vanaf 3 oktober 2022 gaat Daniëlle Snijders het team van artsenpraktijk zuidstraat komen versterken. Zij is een huisarts in opleiding. Ons team heet haar van harte welkom!

Daniëlle heeft in Maastricht gestudeerd, eerst Nederlands recht en Gezondheidswetenschappen. Na beide bachelors werd ze toegelaten tot de master Arts-Klinisch Onderzoeker. Een bijzondere master waar 50 mensen per jaar toegelaten worden en waarmee je in 4 jaar klaargestoomd wordt om zowel dokter als onderzoeker te zijn. In 2019 is ze afgestudeerd waarna ze in Nederland 3 jaar als arts in het ziekenhuis heeft gewerkt, eerst op de Spoed Eisende Hulp, daarna bij de pneumologie en later op de Intensieve Zorgen. Toen ze in 2021 voor de liefde naar België verhuisde is ze hier met veel plezier aan de opleiding tot Huisarts begonnen en zal ze dit jaar met veel enthousiasme huisartsenpraktijk Zuidstraat versterken!